«Ο Ντεμπελέ δεν θέλει να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα»
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν δείχνει να είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ
Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Γάλλος επιθετικός, που το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022, δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία τους με τους «μπλαουγκράνα» διότι νιώθει πληγωμένος που οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θέλησαν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι.
Από την πλευρά τους οι Καταλανοί φαίνεται να θέλουν να τον κρατήσουν, όμως σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό θα είναι στη λίστα με τους παίκτες που είναι προς πώληση.
Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να χάσει δωρεάν τον Ντεμπελέ την επόεμνη σεζόν που λήγει το συμβόλαιο του, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που είχε δαπανήσει το ποσό των 130 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
- Σπουδαία νίκη για τους Σίξερς με Μάξι και Εμπίντ να κάνουν τη διαφορά (102-105) – Όλα τα αποτελέσματα στo NBA
- Ιράν: Το Πεντάγωνο παρουσιάζει στον Τραμπ ευρεία γκάμα επιλογών για επίθεση, λένε πηγές των New York Times
- Ο Μαξιμιλιάν Ιμπραΐμοβιτς «επιστρέφει» στο παρελθόν του πατέρα του
- Σε αυτό το ξενοδοχείο θα γυριστεί η νέα σεζόν του White Lotus — και δεν είναι το Four Seasons


