Η πρώην παίκτρια του Survivor μετά από την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως επανήλθε στους κανονικούς της ρυθμούς, καθώς πρόσφατα εθεάθη να χαζεύει τις βιτρίνες και να κάνει ευδιάθετη και χαλαρή τα ψώνια της, σε πολυσύχναστο δρόμο στο Κολωνάκι.
Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο δερμάτινο τζιν, ένα μαύρο μπλουζάκι από μέσα και ένα ίδιου χρώματος δερμάτινο σακάκι από πάνω, συνδυασμένα όλα με μαύρα ψηλά μποτάκια.
Η Ανθή Σαλαγκούδη καθ’ όλη την διάρκεια της βόλτα της στα μαγαζιά της Αθήνας, δεν αποχωρίστηκε λεπτό την μάσκα προστασίας από πάνω της.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας