
Χριστίνα Ορφανίδου: Η φωτογραφία με το «δυνατό» της σημείο που έριξε το ίντερνετ
Η Χριστίνα Ορφανίδου μοιράστηκε δύο νέες φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της.
Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κεντρίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram όπου έκανε ζουμ, στο «δυνατό της σημείο».
Να σημειωθεί πως η Χριστίνα Ορφανίδου, έχει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις προκαλέσει «χαμό» στο Instagram με το τι δημοσιεύει.
Η μελαχρινή που τάραξε τα νερά του Μεγάλου Αδερφού, πόζαρε ξανά με την καλή της φίλη Σοφία Δανέζη, με τη λήψη εστιάζει στα… δυνατά της σημεία και το αποτέλεσμα να μιλά από μόνο του.

=Ξέρει πως να κάνει χαμό στο Instagram
Η νεαρή δεν έφτασε μακριά στο παιχνίδι, ωστόσο το όνομά της παίζει συνεχώς στην επικαιρότητα. Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι οι εμφανίσεις της στα social media. Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες, βίντεο και κάνει stories, με τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί. Και όχι και άδικα αφού τα ποσταρίσμάτα της είναι ιδιαίτερα και δεν γίνεται να μην τραβήξουν τα βλέμματα. Έτσι ακριβώς συνέβη και με την φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, η οποία μάζεψε χιλιάδες likes και σχόλια:
Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother» προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που της χάρισε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και να κάνει το όνομά της να ακούγεται είτε για καλό είτε για κακό λόγο. Τι κάνει; Από τη στιγμή της αποχώρησής της, αναρτά συνεχώς φωτογραφίες και βίvτεο στο instagram, με την ίδια να γίνεται αποδέκτης αρνητικότατων σχολίων για την εικόνα που παρουσιάζει. Η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται και συνεχίζει τα ποσταρίσματα. Μάλιστα, δημοσιεύσει και τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά.
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι
- Το μήνυμα του Πολονάρα: «Στόχος μου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» (pic)



