Σε ένα τρομερό παιχνίδι που τα είχε όλα η Λιλ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-0) στο πρώτο ημίχρονο όμως έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Γιλμάζ, ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή στο 85′, που την φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Ligue 1.

Ο Τούρκος επιθετικός ήταν καταπληκτικός καθώς τελείωσε την αναμέτρηση με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ήταν εκείνος που στο 85′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-3.

Η Λιλ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να χτίσει κάτι καλό, όμως η Λιόν ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει πρώτη το γκολ στο 20′ με τον Σλιμανί να δέχεται την πάσα του Κακερέ και να γράφει το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «Λιλουά» ισοφάρισαν με τον Ντέιβις, όμως το VAR τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ και έτσι ακυρώθηκε το τέρμα.

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 35΄ ο Ζοσέ Φοντέ έστειλε καταλάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0 και δίνοντα ξεκάθαρο προβάδισμα στη Λιόν. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου ο Γιλμάζ βρήκε τον τρόπο να μειώσει κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «Λιλουά» μπήκαν με… άγριες διαθέσεις και έδειξαν από νωρίς πως θα κυνηγήσουν μια μεγάλη ανατροπή. Αρχικά στο 60′ ο Ντέιβις πήρε τη μπάλα από τον Γιλμάζ για να φέρει το ματς στα ίσα.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο 85ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τη Λιλ, με τον Τούρκο επιθετικό να μετατρέπει σε γκολ την ασίστ του Γιαζισί, στέλνοντας την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος.