Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία είναι αυτή της συκοφαντικής δυσφήμισης, με αφορμή διάλογο που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, φέρεται να ανέφερε κάτω από διαδικτυακό δημοσίευμα το όνομα συγκεκριμένης εργαζόμενης στο γηροκομείο, αποδίδοντάς της κατηγορίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας οδηγήθηκε στο κρατητήριο, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο νοσηλευτές.
Ανοίγουν στόματα
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν λάβει δέκα καταθέσεις από πρώην εργαζόμενους που δεν είναι αντιφατικές μεταξύ τους και όλες συγκλίνουν στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων, στον υποσιτισμό, στη χορήγηση ψυχοφαρμάκων για να βρίσκονται σε καταστολή και στις κατακλίσεις που οδηγούσαν στον θάνατο.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες πρώην εργαζομένων, δύο νοσηλευτές έπρεπε να φροντίζουν σε καθημερινή βάση 68 ηλικιωμένους ενώ τη νύχτα έμενε μόνο ένας νοσηλευτής. Τις επόμενες μέρες θα βγει το πόρισμα από τις ιστολογικές εξετάσεις ηλικιωμένης γυναίκας η εκταφή της οποία έγινε μετά από εντολή εισαγγελέα.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας