Στο πλευρό της Ινδίας ο Μπάιντεν: Θα την στηρίξουμε όπως μας στήριξε
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να βοηθήσουν την Ινδία να αντιμετωπίσει τη μαζική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να βοηθήσουν την Ινδία να αντιμετωπίσει τη μαζική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, όπως ακριβώς η Ινδία βοήθησε τους Αμερικανούς όταν τα νοσοκομεία των ΗΠΑ υφίσταντο μεγάλη πίεση στις αρχές της πανδημίας.
«Ακριβώς όπως η Ινδία έστειλε βοήθεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν τα νοσοκομεία μας υφίσταντο μεγάλη πίεση στην πανδημία, είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε την Ινδία αυτή τη στιγμή που έχει ανάγκη», δήλωσε ο Μπάιντεν σε μήνυμά του στο Twitter.
- Παραθυράκια για επαναφορά των προμηθειών στις αναλήψεις
- Η Σερ λέει στον Νταξ Σέπαρντ ότι η σύζυγός του αξίζει κάτι καλύτερο: «Πρέπει να έχεις κάτι που δεν βλέπω»
- Από πότε η Τετάρτη έγινε η καλύτερη μέρα της εβδομάδας;
- Μήπως δεν ήταν ο Κύκλωπας το τέρας; – Η Οδύσσεια και το στοίχημα της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
- Κριστίν Λαγκάρντ: Οι χρυσές αποδοχές στην ΕΚΤ
- Το δίλημμα της… τσιπούρας


