Λίγο η βροχή, λίγο τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και η άμυνα από «ατσάλι» της Μπέτις, οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στη «λευκή» ισοπαλία που δυσκολεύει πολύ το έργο της στο πρωτάθλημα, πριν την αναμέτρηση της με την Τσέλσι για την ημιτελική φάση του Champions League.

Έτσι, η «Βασίλισσα» αφήνοντας δύο βαθμούς έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου σε σχέση με την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, οι «μερένχες» βρίσκονται στην 2η θέση με 71 βαθμούς, έχοντας όμως 1 παιχνίδι λιγότερο από τους «ροχιμπλάνκος» (1η θέση 73β.) και 2 από τους Καταλανούς (3η θέση 68β.)

Υπό ισχυρή βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να είναι ανώτερη σε όλη τη διάρκεια, αλλά να μην μπορεί να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα και να πετύχει το γκολ που κατά πάσα πιθανότητα θα της χάριζε τη νίκη.

Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν στρέψει όλη τους την προσοχή στην άμυνα και προσπαθούσαν ανά τακτά διαστήματα να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, όμως ποτέ δεν μπόρεσαν να γίνουν πραγματικά επικίνδυνοι.

Οι Μαδριλένοι πάλεψαν για το «τρίποντο» μέχρι τελευταία στιγμή, όμςω ο τρόπος που προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί ήταν ανορθόδοξος, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διατηρούν το μηδέν με σχετική ευκολία.

Τώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να αφήσει πίσω της το σημερινό «στραβοπάτημα» και να στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τρίτης (27/4) όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαράν, Μόντριτς (77’ Μπλάνκο), Κασεμίρο, Ίσκο, Ασένσιο (77’ Αζάρ), Μπενζεμά, Ροδρίγο (58’ Βινίσιους)

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Ρουίθ, Μαντί, Μιράνδα, Έμερσον, Γουαρδάδο (87’ Καβάλιο), Κανάλες, Χοακίν (59’ Ρουϊμπάλ), Ροντρίγκες, Ιγκλέσιας (79’ Μορόν), Λάινες (79’ Χουάνμι)