Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα έδωσε μια σπάνια, εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair.

Στην συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού, η Λούρδη μίλησε για τα χρόνια στο φημισμένο Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts του Μανχάταν, στο οποίο φοιτούσε ο επίσης διάσημος, νεαρός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ.

View this post on Instagram

A post shared by LourdesLeon (@lordesleon)

Η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για χρόνια εξομολογούμενη πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι. «Τον σέβομαι πολύ, ήμασταν ένα ζευγάρι. Το πρώτο μου αγόρι.» είπε για τον δημοφιλή ηθοποιό.

Ο Σαλαμέ είχε πριν από χρόνια αναφερθεί δημόσια σε ένα πάρτι όπου είχε διασκεδάσει με τη Λούρδη και τη Μαντόνα: «Ήταν πραγματικά μια πολύ διασκεδαστική βραδιά … Η Μαντόνα ήταν μαζί μας χορεύοντας και ο φίλος μου Τζόι ήταν εκεί και η Λόλα ήταν εκεί και όλοι χορέψαμε μαζί», είχε πει ο πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name» στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen το 2017.

«Συνήθως δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα, αλλά ήταν μια καλή βραδιά», πρόσθεσε τότε.

Η Λούρδη Λεόν – γνωστή και ως Λόλα – βγαίνει πλέον με τον κομμωτή Jonathan Puglia.

Χορεύτρια και μοντέλο, η ίδια έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους οίκους (Stella McCartney, Adida κ.α.) και πρόσφατα έγινε το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs για την Άνοιξη του 2021.

View this post on Instagram

A post shared by LourdesLeon (@lordesleon)

View this post on Instagram

A post shared by LourdesLeon (@lordesleon)