
Ράπτη: Όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή – Πότε θα δοθεί η έγκριση για το Johnson & Johnson
400.000 εμβολιασμοί με AstraZeneca στην Ελλάδα - Όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή διαβεβαίωσε η Ζ. Ράπτη
Κάλεσμα στους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, να το πράξουν άμεσα, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, απηύθυνε η υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας, Ζωή Ράπτη.
Σχολιάζοντας τις ανησυχίες που υπάρχουν για το εμβόλιο της AstraZeneca, είπε ότι στην Ελλάδα έχουν γίνει 400.000 εμβολιασμοί με αυτό και περισσότεροι από 50 εκ. εμβολιασμοί σε όλο τον κόσμο, με ελάχιστα περιστατικά παρενεργειών.
Η κυρία Ράπτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως από την επόμενη εβδομάδα που ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 30-39, όσοι κλείσουν ραντεβού θα εμβολιαστούν μέσα σε λίγες μέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα συνεδριάσει και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η οποία αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» και για το εμβόλιο της Johnson&Johnson.
- ΗΠΑ: Πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Τραμπ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Να φτιάξουμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά δεν θα λένε «αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα»
- Γιατί να κάνω θερινά μαθήματα;
- «Ήταν τρελός, δεν υπάρχει αμφιβολία»: Όταν ο Μόρι Πόβιτς πήρε συνέντευξη από τον Χάντερ Τόμσον
- Super League: Κρίνεται το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League στα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ





