Θεσσαλονίκη : Το έσκασε από ψυχιατρική κλινική και σκοτώθηκε πέφτοντας από κολώνα της ΔΕΗ
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε τον άντρα τη στιγμή που πήδηξε στο κενό, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κολώνα ή πώς βρέθηκε σε εκείνο το σημείο.
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 28χρονος άντρας, ο οποίος έπεσε από κολώνα της ΔΕΗ, στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κουλακιώτη και Λαγκαδά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, από την οποία έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε τον άντρα τη στιγμή που πήδηξε στο κενό, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κολώνα ή πώς βρέθηκε σε εκείνο το σημείο.
Στο σημείο έσπευσαν πληρώματα του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
- «Αν δεν έγραφα για αυτόν, φοβάμαι ότι θα γινόμουν σαν αυτόν» – Ο σεναριογράφος του Taxi Driver πενήντα χρόνια μετά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/2): «Δράση» με σημαντικά ματς στην Premier League


