Θεσσαλονίκη : Το έσκασε από ψυχιατρική κλινική και σκοτώθηκε πέφτοντας από κολώνα της ΔΕΗ
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε τον άντρα τη στιγμή που πήδηξε στο κενό, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κολώνα ή πώς βρέθηκε σε εκείνο το σημείο.
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 28χρονος άντρας, ο οποίος έπεσε από κολώνα της ΔΕΗ, στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κουλακιώτη και Λαγκαδά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, από την οποία έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε τον άντρα τη στιγμή που πήδηξε στο κενό, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κολώνα ή πώς βρέθηκε σε εκείνο το σημείο.
Στο σημείο έσπευσαν πληρώματα του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
- «Ο καιρός ήταν απαγορευτικός» – Σοκάρει ο ορειβάτης που δεν ανέβηκε με την παρέα στα Βαρδούσια
- Χιονοστιβάδες: Τι μας δίδαξε η τραγωδία στα Βαρδούσια – Τα μαθήματα του παρελθόντος
- Ραγδαία αύξηση της γρίπης Α – Κατακόρυφη αύξηση τις τελευταίες μέρες
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς
- Βραζιλία: Σε τρίτη επέμβαση για να σταματήσει ο επίμονος λόξιγκας υποβλήθηκε ο Μπολσονάρου
- Μάνατζερ Βάργκα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω, αλλά ούτε και να διαψεύσω»

