
Παναθηναϊκός : Χωρίς Σαντ-Ρος απέναντι στον Ηρακλή
Ο Κουβανός πήρε άδεια λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή (20/4, 15:00).
Χωρίς τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (20/4, 15:00), καθώς ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ ζήτησε και πήρε ειδική άδεια λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.
Τη θέση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος στην αποστολή του Τριφυλλιού θα πάρει ο νεαρός Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής από τον Οντεντ Κάτας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 4 Απριλίου, αλλά λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, το ματς είχε αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (20/4) στις 15:00.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Πράσινοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ρεκόρ 17-2, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής είναι στην 10η θέση με ρεκόρ 7-13.
- Δασμοί Τραμπ στα οχήματα: Η ΕΕ διατηρεί «ανοιχτές τις επιλογές για την προστασία των συμφερόντων της»
- Βραβεία Οσκαρ: Δεν θα είναι επιλέξιμα «ηθοποιοί» και σενάρια που έχουν δημιουργηθεί με Τεχνητή Νοημοσύνη
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
