Πρέβεζα : Είχε δέσει τις γάτες του με λουρί στην βεράντα
Μετά από καταγγελίες οι αστυνομικοί έκαναν επιτόπια έρευνα και βρήκαν τα ζώα δεμένα με λουρί, από το οποίο προσπαθούσαν μάταια να ξεφύγουν
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό κακοποίησης ζώων που αποκαλύφθηκε στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας, ύστερα από καταγγελίες που έκαναν κάτοικοι της περιοχής για τον ένοικο ενός σπιτιού ο οποίος είχε δέσει με… λουρί τις γάτες του στην βεράντα του διαμερίσματός του!
Μετά από καταγγελίες οι αστυνομικοί έκαναν επιτόπια έρευνα και βρήκαν τα ζώα δεμένα με λουρί, από το οποίο προσπαθούσαν μάταια να ξεφύγουν! Οι δύο γάτες απελευθερώθηκαν, κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν σε φιλοζωική εταιρεία.
Ο ένοικος του διαμερίσματος που τις είχε δέσει συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς και κακοποίηση ζώων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
- Ιράν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκρός ο ένας από τους δύο χειριστές
- Διατροφή: Η nordic diet κάνει καλό στην υγεία και στον πλανήτη
- Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Καμπανάκι για έντονα φαινόμενα
- Μειωμένο έως 35% το τεκμήριο διαβίωσης
- ICE, Πούτιν, Νετανιάχου στο «στόχαστρο» του Μπόνο στο πρώτο άλμπουμ των U2 από το 2017
- Ξέχνα το μέγεθος: Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ



