Σιωπηλός Δρόμος Spoiler: Πρόσωπο-έκπληξη ο ενορχηστρωτής της απαγωγής
Τεράστια έκπληξη αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη του προσώπου πού ενορχήστρωσε την απαγωγή των παιδιών στον «Σιωπηλό Δρόμο»
Τεράστια έκπληξη αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη του προσώπου πού ενορχήστρωσε την απαγωγή των παιδιών στον «Σιωπηλό Δρόμο», της νέας δραματικής σειράς του MEGA που σάρωσε τόσο σε τηλεθέαση όσο και κριτικές, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.
«Τεράστια έκπληξη ο άνθρωπος που μίλησε στο τηλέφωνο με την Θάλια, ο ενορχηστρωτής της απαγωγής. Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Το επεισόδιο της Κυριακής ίσως ανοίξει νέα πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!» ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, ανεβάζοντας την αγωνία των θεατών που καθηλώθηκαν από τη νέα παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού.
«Το ΜΕGA έβαλε ένα στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό. Έβαλε ψηλά τον πήχη. Είναι μια σειρά ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Έχει σύγχρονη ματιά, σύγχρονο σενάριο, με μοντέρνα σκηνοθεσία, μια εκπληκτική φωτογραφία, και φοβερή μουσική» πρόσθεσε για τα χαρακτηριστικά της σειράς.
Τέλος, τόνισε ότι ο «Σιωπηλός Δρόμος» είχε πολύ θετική ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό και από τους χρήστες των μέσω κοινωνικών δικτύωσης.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
- Τι γνωρίζουμε για το χριστουγεννιάτικο χτύπημα του Τραμπ σε βάση του Ισλαμικού Κράτους στη Νιγηρία
- Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο διπλό στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους
- Το κρίσιμο σήμερα δεν είναι «τι θέλει ο λαός», αλλά ποιες επιλογές του προσφέρονται
- Καλύτερη ζωή: Τα δύο μυστικά για να την πετύχουμε
- Ο Άσαντ από τη «Ρωσία με Αγάπη»: Η παραδεισένια ζωή ενός έκπτωτου δικτάτορα





