Νότια Κορέα : Αναστέλλει τη χορήγηση του AstraZeneca στους κάτω των 60
Η Νότια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει προσωρινά τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της COVID-19 στους πολίτες κάτω των 60 ετών εν αναμονή της επαναξιολόγησής του από την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή.
Η Νότια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει προσωρινά τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της COVID-19 στους πολίτες κάτω των 60 ετών εν αναμονή της επαναξιολόγησής του από την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα μιας επαναξιολόγησης σχετικά με το κατά πόσον ορισμένα περιστατικά θρομβοεμβολών σε ενήλικες μπορεί να συνδέονται με το εμβόλιο της Astra Zeneca.
Μια παγκόσμια αντιπαράθεση για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες ορισμένων εμβολίων κατά της COVID-19 έχει προκαλέσει ορισμένες καθυστερήσεις στην εκστρατεία εμβολιασμού της Νότιας Κορέας, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου με σκοπό να επιτευχθεί συλλογική ανοσία τον Νοέμβριο.
Η AstraZeneca έχει πει πως οι μελέτες της δεν έχουν βρει να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος θρομβοεμβολών εξαιτίας του εμβολίου, εκατομμύρια δόσεων του οποίου έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο EMA έχουν πει πως τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων.
- Παναθηναϊκός: Η αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)
- Κουβέιτ: Ιταλική βάση που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ επλήγη από drone – Έχει δοθεί εντολή μερικής εκκένωσης
- Σοκ και Όσκαρ: Από τον «φόρεμα-κύκνος» της Μπιορκ στο δεξί πόδι της Τζολί – Εφτά Oscar looks που άλλαξαν τους κανόνες
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς






