Κοροναϊός-Γαλλία : Πάνω από 50.000 νέα κρούσματα και 308 θανάτους ανακοίνωσαν οι αρχές
Συνολικά 5.109 άνθρωποι νοσηλεύονται με Covid-19 σε μονάδες εντατικής θεραπείας της Γαλλίας, ενώ άλλοι 308 άνθρωποι που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία έχασαν τη ζωή τους από κοροναϊό
Στα 50.659 ανέρχονται τα κρούσματα του νέου κοροναϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Γαλλία, από 59.038 την Τετάρτη και 45.641 την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας.
Συνολικά 5.109 άνθρωποι νοσηλεύονται με Covid-19 σε μονάδες εντατικής θεραπείας, δηλαδή αυξήθηκαν κατά 56 σε μία ημέρα, ενώ άλλοι 308 άνθρωποι που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία έχασαν τη ζωή τους από κοροναϊό.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «France Inter» ο υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, είπε ότι το τρίτο κύμα της πανδημίας ενδέχεται να φτάσει στο αποκορύφωμά του σε επτά έως δέκα ημέρες.
Την Τετάρτη, ο πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε ότι η Γαλλία μπαίνει σε τρίτο lockdown και τα σχολεία θα κλείσουν για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»




