Μπίρες, χοροί και κραυγές: Απίστευτες εικόνες στο Νότιγχαμ μετά τη χαλάρωση των μέτρων
Υπενθυμίζεται πως από χτες Αγγλία μπορούν να συναντηθούν σε εξωτερικούς χώρους περισσότερα από έξι άτομα ή δύο οικογένειες.
«Όλοι είναι χαρούμενοι. Και έτσι έπρεπε να είναι».
Αυτό δήλωσε στην κάμερα ένας φοιτητής, ο οποίος όρμησε στο πάρκο μαζί με εκατοντάδες ακόμη νέους την πρώτη ημέρα χαλάρωσης των μέτρων στη Βρετανία.
Οι νέοι άρχισαν να χορεύουν, να λούζονται με μπύρα και να τραγουδούν καθώς ήταν η πρώτη ημέρα μετά από πολύ καιρό που επιτέλους μπορούσαν να βγουν έξω με τους φίλους τους.
Υπενθυμίζεται πως από χτες Αγγλία μπορούν να συναντηθούν σε εξωτερικούς χώρους περισσότερα από έξι άτομα ή δύο οικογένειες, ενώ εξωτερικοί χώροι αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως, γήπεδα τένις και μπάσκετ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εφαρμογή των περιορισμών κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Hundreds of boozy students brawl in a park on the first day of lockdown easing pic.twitter.com/itKMLHvfx4
— The Sun (@TheSun) March 30, 2021
- Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου – Λαζαρίδη: «Είστε πολιτική μαφία- Είστε γυμνοσάλιαγκας»
- Πύργος: Νεκρός 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι
- Γκολ, ρεκόρ, ορόσημα, τίτλοι: Αγιούμπ Ελ Κααμπί, το παντοτινό διαμάντι του Ολυμπιακού (vids, pics)
- Μια ο Γιάννης δεν μπορεί: Ο Morrissey ακύρωσε ακόμη μια συναυλία του – Και ο λόγος μοιάζει αστείος
- «Ανατρεπτική» συμφωνία ΟΗΕ για τη φυλετική δικαιοσύνη: Θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά τις γυναίκες στη φυλακή
- Παραδίδεται σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος προς Ντάρδιζα, μέσω Αχαρνών




