Η εκπομπή Το Πρωινό σήμερα, Δευτέρα (22-03) μέσα από ένα βίντεο ξεσκέπασε το ψέμα που είπε ο Τριαντάφυλλος για να πλήξει την τιμή του Γιώργου Κοψιδά.
Ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε στις δηλώσεις του πως φεύγοντας είπε στον Ηλία Μπόγδανο «παίξαμε και χάσαμε».
Από τα πλάνα όμως είδαμε πως αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ. Η ατάκα που είπε στον Ηλία ήταν: «κουράγιο και δύναμη». Στο ίδιο βίντεο είδαμε και την επίθεση του τραγουδιστή στον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος του είπε πως κάνει «φθηνό ριάλιτι».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας