Ασύλληπτο: Οι τερματοφύλακες της Σεβίλλης και του Αστέρα πέτυχαν ίδιο γκολ μέσα σε 24 ώρες (vids)
Ο Μπόνο στο ματς της Σεβίλλης με τη Βαγιαδολίδ στι 94′. Και ο Παπαδόπουλος στο ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στο 97′. Με πλασέ που θα… ζήλευαν και οι καλύτεροι επιθετικοί. Μια ασύλληπτη σύμπτωση μέσα σε 24 ώρες.
Απίστευτο κι όμως… ποδοσφαιρικό. Μια ασύλληπτη σύμπτωση μέσα σε 24 ώρες. Με πρωταγωνιστές δύο τερματοφύλακες. Θα μπορούσε να συμβεί αν μιλούσαμε για δύο πέναλτι που έπιασαν. Για κάποια τετ α τετ. Αν είχαν… κατεβάσει ρολά.
Εδώ όμως πρόκειται για τη δράση τους στην απέναντι περιοχή. Στην αντίπαλη εστία. Ναι, μέσα σε 24 ώρες, δύο τερματοφύλακες, ένας στην La Liga και ένας στην ελληνική Superleague, σημείωσαν γκολ. Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Δύο γκολ βγαλμένα από καρμπόν.
Ο Μπόνο της Σεβίλλης στο ματς απέναντι στη Βαγιαδολίδ, στο 94′, σημείωσε το 1-1. Και ο Παπαδόπουλος στο ματς του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Παναθηναϊκό στο 97′ σημείωσε το 2-2.
Όχι με κάποια κεφαλιά, όχι μετά από… αναμπουμπούλα στην περιοχή, αλλά παίρνοντας θέση σέντερ φορ και εκτελώντας από το ύψος του πέναλτι έπειτα από γύρισμα συμπαικτών τους. Μια ασύλληπτη σύμπτωση σε λίγες ώρες.
Δείτε τα δύο γκολ στα βίντεο που ακολουθούν:
- ΟΣΕΤΕΕ: Πάνω από 200 νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα το 2025 – «Τρομακτικό, αλλά αναμενόμενο από τις αντεργατικές πολιτικές»
- Νέα Σμύρνη: Υπό έλεγχο φωτιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου
- Τα κορυφαία αθλητικά ραντεβού του Ιανουαρίου ζωντανά στο MEGA NEWS
- Παύλος Μαρινάκης προς αγρότες: «Ότι δώσαμε δώσαμε» – Νέες απειλές για καταστολή
- Η βρετανική αστυνομία σε αποσύνθεση – Δίνουν σήμα και όπλο ακόμα και σε βιαστές
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου

