MasterChef: Επιστροφή… καταστροφή – Δεν πρόλαβε να γυρίσει και αποχώρησε
Η δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef έλαβε τέλος κι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στον μαγειρικό διαγωνισμό
Η δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef έλαβε τέλος κι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στον μαγειρικό διαγωνισμό.
Ο Κωστής Αλεξάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος από τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Μητρόπουλου ενώ ο Γιάννης Αυλωνίτης κι ο Αλέξανδρος Συνοδινός προέκυψαν από την ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας.
Καλεσμένος του MasterChef 5, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ο Αssistant Head Chef του εστιατορίου Geranium στην Κοπεγχάγη, Θάνος Φέσκος, ο μοναδικός Έλληνας chef, που κατέχει μια τόσο σημαντική θέση σε 3στερο εστιατόριο. Μετά από την αξιολόγηση των πιάτων από τους τρεις κριτές και του Θάνου Φρέσκου αποφασίστηκε ότι ένα πιάτο απείχε σημαντικά από το πρωτότυπο και συγκέντρωσε αρκετά χαμηλή βαθμολογία, μόνο 23 βαθμούς.
Ο Κωστής Αλεξάκης δεν τα κατάφερε ξανά στον διαγωνισμό κι αποχώρησε με κάποια υλικά του να είναι λιγότερο ψημένα.
- Ινδονησία: Στους 7 οι νεκροί από την κατάρρευση σε χωματερή απορριμμάτων
- Μήνυμα Αραγτσί: Οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ δεν βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Η’)
- Αρκάς: Η δυσοίωνη «καλημέρα» της Τρίτης
- Είναι το περπάτημα η λύση στα προβλήματά μας;
- Ακίνητα εκτός σχεδίου: Το 2027 η αναγνώριση δρόμων που θα δίνουν οικοδομησιμότητα
- ΠΑΣΟΚ: Ο αγώνας δρόμου μεταξύ Κέντρου και Αριστεράς
- «Εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος», λέει το Ιράν στον Τραμπ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442