Μεγανήσι : Από τα πρώτα covid-free ελληνικά νησιά
Ευοίωνες είναι οι προοπτικές για την νέα τουριστική περίοδο στο Μεγανήσι, καθώς κατατάσσεται στα πρώτα covid-free ελληνικά νησιά .
Ευοίωνες είναι οι προοπτικές για την νέα τουριστική περίοδο στο Μεγανήσι, καθώς κατατάσσεται στα πρώτα covid-free ελληνικά νησιά . «Το Μεγανήσι στην τρέχουσα συγκυρία ανοίγει νέα σελίδα και πλέον αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ασφάλεια», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παύλος Δάγλας, ο οποίος παρέθεσε τα ακριβή στοιχεία των εμβολιασμών.
«Έγινε μία τιτάνια προσπάθεια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εμβολιαστούν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών. Στις 4 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η 2η φάση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού για 445 άτομα. Επίσης, την ίδια ημέρα, έγινε η 1η δόση του εμβολίου σε 167 κατοίκους, ώστε στις 24 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί για αυτούς η 2η φάση, το ποσοστό των εμβολισμένων πολιτών στο Μεγανήσι, θα ανέλθει στο 85%» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Δάγλας, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, τον αγροτικό ιατρό Νίκο Δημητρέλλο και το νοσοκομείο Λευκάδας το οποίο προσέφερε βοήθεια στην ομάδα των ιατρών που πραγματοποίησαν του εμβολιασμούς, για την βοήθεια και την στήριξη του εγχειρήματος.
Κοντά στο Μεγανήσι, covid-free νησάκια είναι πλέον ο Καστός και ο Κάλαμος όπου οι λιγοστοί κάτοικοι έχουν εμβολιαστεί.
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά κρατούσε πανό για τον Άλκη ως μαθητής
- Στον ανακριτή οι τρεις Τούρκοι για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη
- Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει επιτέλους Όσκαρ μετά από 11 ήττες
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»




