Κοροναϊος : «Ετοιμάζουμε πάρτι 50 ατόμων για σήμερα Τσικνοπέμπτη» – Μαρτυρία νεαρού
Ο νέος, ανεπηρέαστος από τα γεγονότα δηλώνει πως σίγουρα σήμερα θα μαζευτούν σε κάποιο σπίτι λόγω ημέρας
Προβληματισμό εγείρει η στάση μερίδας πολιτών που απτόητοι μετά από και τα καινούρια δεδομένα για την πορεία της πανδημίας κοροναιού στη χώρα, η οποία και οδήγησε στην επιβολή σκληρότερου lockdown, ετοιμάζουν κορονο-πάρτι για σήμερα Τσικνοπέμπτη.
Η μαρτυρία νεαρού ατόμου είναι χαρακτηριστική.
Ο νέος, ανεπηρέαστος από τα γεγονότα δηλώνει πως σίγουρα σήμερα θα μαζευτούν σε κάποιο σπίτι λόγω ημέρας.
Ο τρόπος συνεννόησης τους είναι μέσω ομαδικής συνομιλίας σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όριο στον αριθμό ατόμων δεν υπάρχει.
«Όσο πάει» λέει συγκεκριμένα ο νεαρός.
Όπως διευκρινίζει μιλώντας στο ΣΚΑΙ, χώρος για να γίνει η μάζωξη τους έχει βρεθεί, θα μείνουν στην ταράτσα… με θέα και σίγουρα θα είναι περί τα πενήντα άτομα.
Μάλιστα, ο νεαρός δηλώνει πως δεν προβληματίζεται επ’ ουδενί ούτε για τους κινδύνους της πανδημίας αφού «ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του» και όλοι είναι έξω, ούτε όμως και για το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου αφού «ο γείτονας δεν καρφώνει».
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός







