Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διοργανωτής κορονοπάρτι υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από… μαχητές Ζίου Ζίτσου

Διοργανωτής κορονοπάρτι υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από… μαχητές Ζίου Ζίτσου

Το απίστευτο περιστατικό μοιάζει σαν να έχει βγει από ταινία

Ο Ιβάν Μποσέκι, ο μεγιστάνας της αμερικανικής νυχτερινής ζωής και διοργανωτής διαβόητων κορονοπάρτι στο ρετιρέ του στο Σόχο, προχώρησε σε μια… ενδιαφέρουσα καταγγελία.

Ο Μπουσέκι είχε συλληφθεί μαζί με τέσσερις άλλους με πολλαπλές κατηγορίες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού ο σερίφης της πόλης έκλεισε ένα «παράνομο κλαμπ» που λειτουργούσε στο loft του. Λίγες ημέρες αργότερα, ληστές εισέβαλαν στον χώρο οπλισμένοι με πιστόλι και μαχαίρι.

Τώρα, ο Μπουσέκι ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα «Μαχητών Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου» που ήταν αποφασισμένοι να «σπάσουν όλα τα κόκαλά μου και να μου βγάλουν τα μάτια». Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ολοκλήρωνε τη βάρδια του στο νυχτερινό κέντρο το οποίο διευθύνει, την Παρασκευή το πρωί.

«Όλοι οι φύλακες security ήταν μέσα, συνοδεύοντας πελάτες, διασφαλίζοντας ότι όλα είναι κλειστά, όταν ξαφνικά είδα κάτι σαν τρεις μυστικούς αστυνομικούς και πράκτορες της Πολιτειακής Αρχής για το Αλκοόλ, έτοιμους να μου κλείσουν το μαζί. Και τότε ξαφνικά, πέντε άνδρες άρχισαν να τρέχουν προς την πόρτα και οι μπάτσοι δεν έκαναν τίποτα. Ήμουν πολύ μπερδεμένος», υποστηρίζει ο Μπουσέκι που στεκόταν δίπλα στην κλειστή πόρτα του καταστήματος την ώρα της επίθεσης, όπως είπε ο ίδιος στο Page Six.

«Αν είχα βγει έξω, θα μου είχαν σπάσει όλα τα κόκαλα, θα μου είχαν βγάλει τα μάτια, ενώ η αστυνομία δεν έκανε τίποτα».

Ο Μπουσέκι υποστηρίζει ακόμη ότι η συμμορία πέταξε ένα τούβλο στη γυάλινη πόρτα, ενώ έτρεψε προς τα πάνω του.

«Προσπάθησαν να περάσουν από πάνω μου για να μπουν μέσα. Ήταν ψηλοί και κινούνταν σε σχηματισμό, ενώ οι μπάτσοι απλώς τους κοιτούσαν από πίσω», ισχυρίζεται. «Αυτοί οι τύποι έτρεχαν, έσπασαν την πόρτα και οι αστυνομικοί ήταν υπερβολικά χαλαροί. Θα μπορούσαν να είχαν επέμβει και να τα είχαν σταματήσει όλα».

Η αστυνομία εντέλει πράγματι προχώρησε σε μια προσαγωγή. Όμως ο Μπουσέκι δεν προχώρησε σε μήνυση γιατί «θέλω να μάθω τι συμβαίνει. Έχω στη διάθεσή μου 30 ημέρες για να κινηθώ νομικά».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στο Page Six ότι άνδρας πέταξε τούβλο στη γυάλινη πόρτα και ότι στη συνέχεια συνελήφθη.

Επιπλέον, δήλωσαν ότι «η αστυνομία, μαζί με πράκτορες από την Πολιτειακή Αρχή για το Αλκοόλ στη Νέα Υόρκη είδα περισσότερα από 50 άτομα στο εσωτερικό του καταστήματος, πολλά εκ των οποίων δεν φορούσαν μάσκα ούτε τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας».

Ο Μπουσέκι είχε κατηγορηθεί για παράνομα πάρτι και την περασμένη άνοιξη, ενώ δήλωσε στο Page Six ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 11 έφοδοι στο διαμέρισμά του.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει αρχίσει να πιστεύει ότι οι επιθέσεις αποτελούν μέρος κάποιας συνωμοσίας.

«Θα σταματήσουν ποτέ; Μου επιτίθενται συνέχεια, όμως αυτό δεν είναι σαν τα παιδιά στον δρόμο. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν επαγγελματίες».

Μετά την επίθεση που δέχτηκε, η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο στο εστιατόριό του.

«Έλεγξαν την άδεια πώλησης αλκοόλ μας», ισχυρίζεται, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι αστυνομικοί ούρλιαζαν ότι θα τον συλλάβουν.

«Ένας από τους άνδρες, υψηλόβαθμος αστυνομικός, είπε «Θα τον πιάσουμε τον Μ@@κα», υποστηρίζει. «Ένας άλλος στεκόταν σε μια γωνία και έψαχνε το όνομά μου στο Google. Ζαλιζόμουν και μου είχαν σπάσει το δάχτυλο. Τους ζήτησα 10 φορές να καλέσουν το 166. Προσπάθησαν σκόπιμα να μου αρνηθούν ιατρική περίθαλψη.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε στο Page Six ότι σε καμία στιγμή της παρουσίας αστυνομικών στον χώρο ο Μπουσέκι δεν είχε εμφανή τραύματα, ούτε δήλωσε ότι του είχαν επιτεθεί.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024