Πολλές μαγειρικές ορολογίες έπεσαν μαζεμένες στις περιγραφές των πιάτων των παικτών του MasterChef στο τεστ δημιουργικότητας.

Το κάθε ζευγάρι έδωσε στα πιάτα του περίτεχνα ονόματα που το κοινό δεν τα κατάλαβε ακριβώς.

Αναμφισβήτητα από τα πιάτα που κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν αυτό του Κωνσταντίνου και της Βίλλης, με τη Βίλλη να κερδίζει τις εντυπώσεις με το γλυκό της αν και η αλμυρή παρασκευή του Κωνσταντίνου είχε περίεργη όψη.

Το Twitter δήλωσε ότι το πιάτο του Κωνσταντίνου του θύμισε… προφυλακτικά.

Αποθεωτικά λόγια άκουσε η Μαργαρίτα.

Οι κριτές την ρώτησαν αν διαβάζει ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς εξέφρασε την απορία του πώς καταφέρνει να συνδυάζει τόσο αρμονικά τα υλικά χωρίς να μετράει ποσότητες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως είναι εκείνος που σχεδόν την τοποθέτησε στον τελικό εφόσον συνεχίζει να τους παρουσιάζει τέτοια πιάτα.

Πολύ καλά λόγια άκουσαν και ο Στέφανος με τον Τζιοβάνι αλλά και η Μαρίνα με την Κωνσταντίνα που ήταν εκείνες που κουτσομπόλευαν περισσότερο στον πάγκο τους προσπαθώντας να προβλέψουν ποιο ζευγάρι δεν τα πήγε καλά.

Οι κριτές έκοψαν απότομα τον αέρα του Ιωάννη που αλλιώς παρουσίαζε το πιάτο του και αλλιώς ήταν.

«Σαν δικαιολογία μου ακούγεται» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που μπροστά του σήκωσε το παντεσπάνι του γλυκού του για να του δείξει ότι και δεν διαλύεται, δεν φούσκωσε αλλά και ότι δεν είχε κρέμα.«Είναι ακαταλαβίστικο. Είναι το χειρότερό σου πιάτο» του είπε ακόμα.

Δήλωσαν επίσης ότι το πιάτο της Μαρίας ήταν αμήχανο καθώς περίμεναν κάτι καλύτερο από εκείνην.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο