
Μπρούμα : «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς»
Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Βόλο αναφέρθηκε ο Μπρούμα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό.
Μιλώντας στη NOVA ο Μπρούμα στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Βόλο ενώ σχολίασε και τον πανηγυρισμό του Κώστα Φορτούνη μετά την ασίστ που του έδωσε.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπρούμα:
Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, ξέραμε ότι θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το κάναμε και μας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό».
Για το αμυντικό πρόβλημα στις στατικές φάσεις:
«Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να γίνουν όλα. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε δεχθεί γκολ από στημένες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι για να το διορθώσουμε».
Για την επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και την κούραση που μπορεί να υπάρχει από τα συνεχόμενα ματς:
«Έτσι είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, αυτό ήρθαμε να κάνουμε σήμερα και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε.
Είναι πολλά τα παιχνίδια αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να συνεχίζουμε να κερδίζουμε αρχής γενομένης από την Πέμπτη και το ματς Κυπέλλου».
Για την πέτρα-μολύβι-ψαλίδι-χαρτί με τον Φορτούνη μετά την ασίστ του στον Έλληνα άσο:
«Με κέρδισε ο Κώστας στον… πανηγυρισμό. Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ και είμαι χαρούμενος που του έδωσα αυτή την ασίστ. Αυτό όμως τώρα έχει τελειώσει και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης».
- Ο Νετανιάχου ζητά ξανά την αναβολή της δίκης του για διαφθορά – Επικαλέιται «λόγους εθνικής ασφάλειας»
- Ξανά κόντρα στην Ουγγαρία η Εθνική πόλο
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης
- Artemis II: Η αποστολή που άλλαξε όσα ξέραμε για τη Σελήνη – Όσα έκρυβε η αθέατη πλευρά της
- Πάσχα και πυροτεχνήματα: Όταν ο εορτασμός μετατρέπεται σε φόβο για τους σκύλους
- «Η Νάκμπα επαναλαμβάνεται»: Η εμμονή του Ισραήλ με τον ποταμό Λιτάνι του Λιβάνου


