Κοροναϊός – Βόρεια Μακεδονία : Ξεπέρασαν τις 100.000 τα κρούσματα
Έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού παρατηρείται και πάλι στη Βόρεια Μακεδονία, με τον αριθμό των κρουσμάτων να έχουν ξεπεράσει τις 100.000
Έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού παρατηρείται και πάλι στη Βόρεια Μακεδονία, με τον αριθμό των κρουσμάτων να έχουν ξεπεράσει τις 100.000.
Όπως ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές της χώρας, κατά τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 725 νέα κρούσματα του κοροναϊού, με αποτέλεσμα το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην χώρα από την έναρξη της επιδημίας να ανέρχεται στις 100.632.
Ακόμη, 12 άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τη νόσο κατέληξαν τις τελευταίες 24 ώρες, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται στις 3.098.
Εμβόλια από τη Σερβία
Στο μεταξύ η μικρή αυτή βαλκανική χώρα των δύο εκατομμυρίων κατοίκων αδυνατεί ακόμη να προμηθευτεί εμβόλια κατά του κοροναϊού, πέραν αυτών που της χορήγησε η Σερβία.
Σήμερα, η Βόρεια Μακεδονία έλαβε ακόμη 3.510 δόσεις εμβολίων από τη Σερβία, ενώ στις 14 Φεβρουαρίου είχε προμηθευτεί 4.680 δόσεις.
Συνολικά η Βόρεια Μακεδονία προμηθεύτηκε από τη Σερβία 8.190 δόσεις εμβολίων, με τα οποία ξεκίνησε η ανοσοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας που απασχολούνται σε νοσοκομεία αναφοράς Covid-19.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το «ξέσπασμα» του Καντονά για Τραμπ: «Αν θέλει πόλεμο, να είναι στην πρώτη γραμμή»
- Παραδόθηκε η Ελένη Ζαρούλια στο ΑΤ Πεύκης
- Επετειακό τεύχος HELLO!: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ο Όρμπαν ισχυρίζεται ότι Ουκρανοί απείλησαν την οικογένειά του, καθώς εντείνεται η προεκλογική εκστρατεία
- Γάτες «προειδοποιούν» τους οδηγούς: Νέες πινακίδες στους δρόμους της Σαλαμίνας
- Σοκαριστική αποκάλυψη της Καρίνα Έντλινγκερ: «Με βίασαν δύο εβδομάδες πριν κερδίσω το χρυσό μετάλλιο»




