Θωμαΐδης : Πολύ πιθανή παράταση στο lockdown Αττικής
Τι ανέφερε ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Θωμαΐδης
Πιθανόν να χρειαστεί παράταση του lockdown μία βδομάδα τόνισε ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Θωμαΐδης.
Όπως εξήγησε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, μεταξύ άλλων, οι αναλύσεις μέχρι και Τετάρτη δείχνουν μια σταθεροποίηση στα υψηλά επίπεδα της προηγούμενης βδομάδας ωστόσο σημείωσε ότι αναμενόταν μεγαλύτερη αποκλιμάκωση.
Παράλληλα, ο λοιμωξιολόγος και μέλος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Αθανάσιος Σκουτέλης ανέφερε ότι ήδη ασφυκτιούν οι μονάδες covid.
Εμένα με ανησυχεί το 320 των ΜΕΘ covid. Νομίζω δεν μπορούμε να ανοίξουμε με κάλυψη 70-80% ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τις μάσκες ο κ. Σκουτέλης είπε πως το ποσοστό που κερδίζουμε με διπλή μάσκα είναι 10 – 15 % και ότι το βάρος πρέπει να δοθεί στην σωστή εφαρμογή της μάσκας
«Μάσκα που δεν φοριέται σωστά είναι σαν να μην φοριέται» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε πως είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε συνωστισμό (πχ στα ΜΜΜ)
«Μην έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η διπλή μάσκα θα μας προστατεύσει 100%».
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
- Λαμία: Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα
- Η Stephanie Cavalli και ο θαυμασμός – Tο 50χρονο μοντέλο που ανοίγει τα σόου της Chanel
- Όταν ένας σεισμός άλλαξε την ιστορία του πετρελαίου




