Η «Μήδεια» οδήγησε στην αναβολή το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ.
Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει (και) τη Λάρισα, δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την αναμέτρηση της Ένωσης με την ομάδα του Φέστα.
Αυτή την ώρα συντάσσεται το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια του διαιτητή, ο οποίος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, ενημερώνοντας τις δυο ομάδες ότι το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί σήμερα (14/2).
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα, με τον Γκορτσίλα να αποφασίζει την αναβολή του.
Οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν κανονικά στο Αλκαζάρ, με τον Βασίλη Δημητριάδη να εκφράζει τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ευστάθιο Γκορτσίλα.
«Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά.
Το πρωί ο υπεύθυνος συντηρητής του γηπέδου, έλεγε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολο να είναι έτοιμος και για σήμερα και για την Δευτέρα. Αλλά τελικά το απόγευμα, η θέση είναι πως γι’ αύριο όλα θα είναι εντάξει», τόνισε από την πλευρά του ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.
Για λογαριασμό των «βυσσινί», ο κ. Χριστακόπουλος τόνισε: «Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο γι’ αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται πως θα είναι εντάξει». Συμπλήρωσε πως το χιόνι έχει ήδη αρχίσει να λιώνει κι ότι πλέον έχουν εγγύηση πως το γήπεδο θα είναι εντάξει.
Να σημειώσουμε, πως το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ ο αγώνας πάει για αύριο την ίδια ώρα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Το NBA έχει βάλει ερευνητές για να διαλευκάνουν την υπόθεση. O Σαμς Σαράνια αποκαλύπτει τι ανέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά και την άποψη του Αντετοκούνμπο