Η κακοκαιρία που πλήττει από χθες το βράδυ όλη τη χώρα αναμένεται να φέρει αναβολές και στα παιχνίδια της Superleague.
Στη Θεσσαλονίκη το Βικελίδης έχει καλυφθεί με χιόνι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το Αλκαζάρ, εκεί που έχει προγραμματιστεί το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στις 17:15.
Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, το γήπεδο έχει καλυφθεί με χιόνι και τούτη την ώρα είναι εξαιρετικά αμφίβολο να έχουμε σέντρα στο ματς.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,