Για το παιχνίδι με τη Λάρισα, την ΑΕΚ που θέλει να βλέπει αλλά και την απόδοση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Μανόλο Χιμένεθ.

Όσα είπε:

Για τον χρόνο που θα έχει πλέον στη διάθεσή του, μιας και ολοκληρώνονται τα διαδοχικά ματς: «Είμαι ικανοποιημένος ότι θα έχω περισσότερο χρόνο, ο κόσμος περιμένει ότι θα δουλέψουμε περισσότερο, που όντως θα γίνει, αλλά θα τον αξιοποιήσουμε και για να επανέλθουν οι παίκτες μας σε καλή κατάσταση».

Για τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας: «Έχουν βγει κάποια θετικά πράγματα στο γήπεδο από αυτά που ζητάω από τους παίκτες μου. Έχουμε όμως το ίδιο πρόβλημα με όταν ήρθα, δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Στα πρώτα παιχνίδια που ήρθαμε φτιάξαμε μια άμυνα που δεν ήταν εύκολο να δεχθεί γκολ, όμως στη συνέχεια λόγω έλλειψη παικτών αρχίσαμε να δεχόμαστε γκολ.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην ΑΕΚ, θα προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε και να προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι.

Για το δωδεκάλεπτο με τον Βόλο και το τέλος των μαζεμένων παιχνιδιών: «Το δωδεκάλεπτο με τον Βόλο μου θύμισε την ΑΕΚ που είμαι συνηθισμένος να βλέπω. Είμαι ικανοποιημένος ότι θα έχω περισσότερο χρόνο, ο κόσμος περιμένει ότι θα δουλέψουμε περισσότερο, που όντως θα γίνει, αλλά θα τον αξιοποιήσουμε και για να επανέλθουν οι παίκτες μας σε καλή κατάσταση».

Για τον Τάνκοβιτς: «Ο Τάνκοβιτς μας βοηθάει πολύ επιθετικά, είναι ένας παίκτης που βλέπει το γκολ. Όπως όλοι, πρέπει να συμμετέχει και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Θα ήθελα να διατηρήσει τα στοιχεία που έχει στο επιθετικό κομμάτι και να βοηθάει αμυντικά όπως όλοι οι παίκτες. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο