Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησε την Τετάρτη (10/2) με σκορ 2-1 του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ρεβάνς των προημιτελικών θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Τρίτη 2 Μαρτίου.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο με την παρακάμερα της αναμέτρησης και της νίκης επί του Άρη. Από την προθέρμανση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς και την είσοδο των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, μέχρι τη χειραψία των προπονητών (Μάντζιου-Μαρτίνς) και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.
Όλα αυτά, με τη… διαφορετική ματιά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.