
Εξιτήριο για τον 9χρονο Μάριο που νίκησε τον κοροναϊό
Ο 9χρονος Μάριος έδωσε σκληρή μάχη με τον κοροναϊό, τόσο στη ΜΕΘ Παίδων όσο και στην κλινική covid για παιδιά του ΠΠΝΠ και πλέον βρίσκεται ασφαλείς στο σπίτι του.
Νικητής μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό βγήκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ο 9χρονος Μάριος, που λίγο μετά τη μία το μεσημέρι πήρε εξιτήριο.
Ο 9χρονος Μάριος έδωσε σκληρή μάχη με τον κοροναϊό, τόσο στη ΜΕΘ Παίδων όσο και στην κλινική covid για παιδιά του ΠΠΝΠ και πλέον βρίσκεται ασφαλείς στο σπίτι του.
Να σημειωθεί πως στον 9χρονο οι γιατροί της ΜΕΘ προχώρησαν σε χορήγηση θεραπευτικής αγωγής για μεγάλους ενώ για να λειτουργούν οι πνεύμονες προχώρησαν στη νοσηλεία σε θέση πρηνηδόν, μπρούμητα δηλαδή.
Εξιτήριο έλαβε επίσης και ένα βρέφος 22 μηνών το οποίο είχε μεταφερθεί νοσοκομείο και είχε νοσηλευτεί καθώς ήταν θετικό στον ιό.
Στην κλινική παίδων του ΠΠΝΠ δεν νοσηλεύεται πλέον κανένα παιδί καθώς εξιτήριο είχε λάβει και ο δεκάχρονος που νοσηλευόταν επίσης με κοροναϊό, σύμφωνα με το PatrasTimes.
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα
- Γιορτή σήμερα 9 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης



