Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο προπονητής – Θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ
Την Πέμπτη μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.
Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί ζήτησε και έλαβε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό αθλήτριας όταν αυτή ήταν ανήλικη.
Κατά τη μεταγωγή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ, όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ημέρα της απολογίας του και μετά από σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο κατηγορούμενος δήλωσε «κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια.»
Την Πέμπτη μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.
Νωρίτερα, Ο 38χρονος είχε μεταφερθεί με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια, λίγο αφού έφτασε στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής από τη Σάμο.
Στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε «να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».
Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση

