Ακάρ : Η Ελλάδα να σεβαστεί την Τουρκία για να μην υπάρξουν… παρεξηγήσεις
Στην προκλητική στάση της Άγκυρας επιμένει ο Χουλουσί Ακάρ, ζητώντας από την Ελλάδα... να σεβαστεί την Τουρκία. Λίγες ώρες πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών στην Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία δεν προσπαθεί ούτε στο ελάχιστο να δείξει πρόσωπο καλής θέλησης και επιμένει στην επιθετική ρητορική
Στην προκλητική στάση της Άγκυρας επιμένει ο Χουλουσί Ακάρ, ζητώντας από την Ελλάδα… να σεβαστεί την Τουρκία. Λίγες ώρες πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών στην Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία δεν προσπαθεί ούτε στο ελάχιστο να δείξει πρόσωπο καλής θέλησης και επιμένει στην επιθετική ρητορική.
«Ελπίζουμε ότι μέσα από τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα θα φτάσουμε στην επίλυση των ζητημάτων βάσει των δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου», είπε χαρακτηριστικά ο Ακάρ στα πλαίσια εκδήλωσης καθέλκυσης της τουρκικής κατασκευής φρεγάτας «Istanbul».
Παράλληλα, δεν δίστασε να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι δεν σέβεται τα δικαιώματα της Τουρκίας και «προειδοποίησε» πως αν αυτό δεν γίνει, μπορεί να προκληθούν… παρεξηγήσεις.
«Η προσδοκία μας από τον γείτονα μας είναι να σεβαστεί τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς προκαλέσουν παρεξηγήσεις» είπε χαρακτηριστικά.
- Σουδάν: Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο σκάφους στον Νείλο
- Καταγραφή και έλεγχος των γεφυρών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Πολυαθλητικός σημαίνει…
- Η AI στα χακί – Το Πεντάγωνο πιέζει για απόρρητα μοντέλα «χωρίς κανόνες»
- Λένα Παπαληγούρα: Όταν αφιέρωσε το πρόσφατο βραβείο της στον πατέρα της Αναστάση Παπαληγούρα
- Καναδάς: Ποια ήταν η 18χρονη δράστρια του μακελειού σε σχολείο



