
Ολυμπιακός: Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
Η αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 διοργανώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/1) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, η αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Η ανακοίνωση
Ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.
Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.
Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.
Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο



