Πενς : Εκλεισε οριστικά το θέμα της 25ης τροπολογίας για την καθαίρεση του Τραμπ
Ο Μάικ Πενς ενημέρωσε με επιστολή του τη Νάνσι Πελόσι ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της 25ης τροπολογίας το Συντάγματος για να καθαιρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο ρεπουμπλικάνος απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς ξεκαθάρισε σε επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, τη δημοκρατική Νάνσι Πελόσι, ότι εναντιώνεται στην επίκληση της 25ης τροπολογίας του αμερικανικού Συντάγματος για να απομακρυνθεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από το αξίωμά του, επτά ημέρες πριν το πέρας της θητείας του.
«Φρικτό προηγούμενο»
«Δεν πιστεύω ότι αυτή η πορεία δράσης είναι προς το συμφέρον του έθνους μας ή ότι συμμορφώνεται προς το Σύνταγμά μας», ανέφερε ο κ. Πενς στην επιστολή, κρίνοντας πως εάν προχωρούσε θα υφίστατο «φρικτό προηγούμενο» από νομική άποψη.
Πηγή: ΑΠΕ
- Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Το ChatGTP και η συνάντηση στο καζίνο
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Άλεξ Κραλ


