
Νέος Κόσμος : Αναφορές για πυροβολισμούς – Κινητοποίηση της αστυνομίας
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 τραυματίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας έχει υποκύψει στα τραύματά του. Μάλιστα, ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση
Συναγερμός έχει σημάνει το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για πυροβολισμούς στον Νέο Κόσμο.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για πυροβολισμούς στην πλατεία Αγίου Σώστη, κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 τραυματίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας έχει υποκύψει στα τραύματά του, ενώ γίνεται λόγος για ακόμα έναν νεκρό, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται. Ακόμα, ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο είναι άγνωστο αν πρόκειται για έναν από τους δύο ανθρώπους που τελικά έχασε τη ζωή του.
Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν ότι υπήρξε «βροχή» πυροβολισμών. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει ένοπλοι που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή.
Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας για το συμβάν είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση



