1. Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνετε τη μαργαρίνη και σοτάρετε ελαφρά τα αχλάδια. Τα αφαιρείτε προσεκτικά από το τηγάνι και τα αφήνετε για λίγο στην άκρη. 2. Ρίχνετε στο τηγάνι το ρύζι και το σοτάρετε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνετε το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι. Ξαναβάζετε το 1 αχλάδι στο τηγάνι και ρίχνετε κουτάλα-κουτάλα μέσα στο ρύζι τον ζωμό λαχανικών, ο οποίος πρέπει να είναι βραστός. Κάθε φορά που εξατμίζεται λίγο ο ζωμός επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία ανακατεύοντας συνέχεια. 3. Πέντε λεπτά προτού τελειώσει το βράσιμο, ρίχνετε το gorgonzola, την παρμεζάνα και το άλλο αχλάδι ανακατεύοντας. Μετά από 20-25 λεπτά περίπου από τη στιγμή που προσθέσατε το ρύζι, το ριζότο είναι έτοιμο. Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας