Ο ενθουσιασμός για το Παγκόσμιο Κύπελλο αυξάνεται όλο και περισσότερο, φτάνοντας προς το καλοκαίρι και η Lego φρόντισε να κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς.
Η συγκεκριμένη εταιρεία γιορτάζει τη μαγεία του ποδοσφαίρου ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ένα βίντεο με τους αστέρες του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Βινίσιους Τζούνιορ.
Messi, Ronaldo, Mbappe and Vinicius in a LEGO Advert including the World Cup
Μάλιστα, η Lego φέρεται να έδωσε πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ στους 4 ποδοσφαιριστές για ένα ποστ 60 δευτερολέπτων στο Instagram, στο οποίοι δεν εμφανίστηκαν καν στο χώρο γυρισμάτων. Βέβαια δεν πήραν όλοι το ίδιο ποσό. Φυσικά τα περισσότερα τα πήρε ο Πορτογάλος, ενώ τα λιγότερα ο Βραζιλιάνος.
🚨💣 Lego paid more than US$7 million for a single 60-second Instagram post featuring Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappé and Vinicius Júnior — without showing their faces! 🧱📸💰
Payment breakdown:
— Cristiano Ronaldo: US$3.43 million — Lionel Messi: US$2.59 million — Kylian… pic.twitter.com/SQCmR6PVlO
— Topskills Sports UK (@topskillsportuk) April 4, 2026
Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές διαφημιστικές καμπάνιες των τελευταίων ετών, που δείχνει το τεράστιο εμπορικό βάρος των τεσσάρων σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για το Game 1 των προημιτελικών της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.