Τραγωδία στο Ηράκλειο: Τι υποστήριξε ο 55χρονος πατέρας που σκότωσε το γιο του
Σε άμυνα υποστήριξε ότι βρισκόταν ο 55χρονος πατέρας που σκότωσε με μαχαίρι το γιό του στη Θέρισο Ηρακλείου ανήμερα Χριστούγεννα
Σε άμυνα υποστήριξε ότι βρισκόταν ο 55χρονος πατέρας που σκότωσε με μαχαίρι το γιό του στη Θέρισο Ηρακλείου ανήμερα Χριστούγεννα.
Ο πατέρας, σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, αναγκάστηκε να επέμβει στον καβγά των δύο γιών του και ο θανάσιμος τραυματισμός του ενός οφείλεται σε ατύχημα.
Ο 26χρονος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο βράδυ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με το cretapost.gr ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας.
Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι συχνοί.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Βρετανία: Γόνος πλούσιας οικογένειας δολοφόνησε την σύντροφό του με κουζινομάχαιρο
- Ο χυμός πορτοκάλι κάνει καλό αλλά δεν λειτουργεί σε όλους το ίδιο
- Ο αριθμός 485 λέει την αλήθεια: Οι Δήμοι χτίζουν ευρωπαϊκά δίκτυα
- Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα





