ΑΕΚ : Με απουσίες και νέο κρούσμα η πρώτη του Χιμένεθ
Με αρκετές -δικαιολογημένες- απουσίες προπονήθηκε η ΑΕΚ στα Σπάτα το βράδυ της Κυριακής ενώ υπήρξε και νέο κρούσμα με τον Παουλίνιο.
Χωρίς τους Νέσλον Ολιβέιρα, Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπερ, Παουλίνιο Μότα και Μάρκο Λιβάγια διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα που ήταν η πρώτη του Μανόλο Χιμένεθ.
Άπαντες ήταν δικαιολογημένοι αφού οι Ίβηρες είχαν πρόβλημα με την επιστροφή τους στην Αθήνα και έφτασαν αργοπορημένοι ενώ ο Παουλίνιο βρέθηκε θετικός σε τεστ Covid και δεν ταξίδεψε μαζί τους. Σήμερα έκανε νέο τεστ που βγήκε αρνητικό, αλλά θα χρειαστεί κι άλλο σε μια εβδομάδα για να μπορέσει να μπει σε αεροπλάνο.
Ο Μάρκο Λιβάγια από την άλλη, δεν κατάφερε να πετάξει από την Κροατία και συγκεκριμένα δεν τον άφησαν γιατί δεν του είχαν στείλει το τεστ κοροναϊού το οποίο απαιτείται. Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε με τον Παναγιώτη Κονέ και θα έρθει αύριο Δευτέρα το απόγευμα .
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ και του νέου τεχνικού επιτελείου.
Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπες, Παουλίνιο Μότα και Μάρκο Λιβάια. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00».
- Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι
- Ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμός Γερμανού διαιτητή
- Δημιουργία αξίας προς όλους: Μέσα από πρωτοβουλίες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες
- Ένοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν



