Πέρασαν από τεστ κοροναϊού στην ΑΕΚ
Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τα απαραίτητα τεστ Covid-19, έτσι ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Άδεια… τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι προετοιμάζονται για την αυριανή (27/12) τους επιστροφή στα Σπάτα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα με τους συνεργάτες του, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση της 4ης θητείας του στην Ένωση.
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ που ήταν στην Αθήνα (οι περισσότεροι δηλαδή) όπως και το σταφ πέρασαν το πρωί από το καθιερωμένο τεστ για κορωνοϊό, εν όψει της επανέναρξης των προπονήσεων.
Οι περίπου 15 ξένοι παίκτες που έφυγαν από τη χώρα μας, έχουν κάνει τεστ εκεί που ταξίδεψαν και αρχίζουν να στέλνουν τις αρνητικές απαντήσεις τους, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
- «Σπάει» τη σιωπή της δικηγόρος για δικαστική απόφαση που δεν αναγνώρισε ανωτέρα βία στον πρόωρο τοκετό της
- Όταν η τηλεόραση συναντά τις λογοτεχνικές σελίδες του Θεοτόκη