Πέρασαν από τεστ κοροναϊού στην ΑΕΚ
Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τα απαραίτητα τεστ Covid-19, έτσι ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Άδεια… τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι προετοιμάζονται για την αυριανή (27/12) τους επιστροφή στα Σπάτα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα με τους συνεργάτες του, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση της 4ης θητείας του στην Ένωση.
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ που ήταν στην Αθήνα (οι περισσότεροι δηλαδή) όπως και το σταφ πέρασαν το πρωί από το καθιερωμένο τεστ για κορωνοϊό, εν όψει της επανέναρξης των προπονήσεων.
Οι περίπου 15 ξένοι παίκτες που έφυγαν από τη χώρα μας, έχουν κάνει τεστ εκεί που ταξίδεψαν και αρχίζουν να στέλνουν τις αρνητικές απαντήσεις τους, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
- Το παγκόσμιο χρέος εκτοξεύτηκε σε επίπεδα ρεκόρ στα 348 τρισ. δολάρια
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]
- Πρόκριση-θρίλερ η Παρί (2-2)
- Βραζιλία: Στους 46 οι νεκροί από τις κατολισθήσεις, σβήνουν οι ελπίδες για τους 21 αγνοούμενους
- Βραζιλία: Δύο πολιτικοί καταδικάστηκαν σε 76 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της πολιτικού Μαριέλε Φράνκο

