Κοροναϊός : Έχασαν τη μάχη με τον κοροναϊο 28χρονος στην Πάτρα και 24χρονος στην Λάρισα
Ένας 24χρονος, που νοσηλεύονταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό
Την διαπίστωση ότι ο κοροναϊός δεν κάνει διακρίσεις επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο, η είδηση του θανάτου, δύο νέων ανθρώπων σε Λάρισα και Πάτρα.
Ένας 24χρονος, που νοσηλεύονταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.
Ο άτυχος νεαρός που αντιμετώπιζε και υποκείμενο νόσημα, εισήχθη στο νοσοκομείο αρχές του μήνα, με βαριά συμπτώματα κοροναϊού, ενώ λίγα 24ωρα αργότερα εμφάνισε επιδείνωση στο αναπνευστικό του σύστημα, όπως αναφέρει το onlarissa.gr
Οι γιατροί κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή όμως χθες εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.
Σοκ και στην Πάτρα
Δυστυχώς τις τελευταίες ώρες άλλη μία τραγική είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο κοροναϊός μπορεί να χτυπήσει με τον πιο τραγικό τρόπο ακόμη και άτομα νεαρής ηλικίας.
Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ , όπως αναφέρει το patrastimes, κατέληξε ένας 28χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και όπως έγινε γνωστό, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία


