Επέτειος Γρηγορόπουλου: Εκλεισαν και άλλοι σταθμοί του μετρό – Δείτε ποιοι
Επίσης με την ίδια εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα της γραμμής 1. Κανονικά λειτουργεί το Τραμ.
Kλειστοί είναι από τις 8 το πρωί, οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι», «Βικτώρια» και «Σεπόλια» στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της 12ης επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν στις 11π.μ. και οι σταθμοί του Μετρό «Αττική» , «Ευαγγελισμός» και «Μ. Μουσικής».
Οι συρμοί διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις. Με νέα εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Μεταξουργείο, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Συγγρού-Φιξ, Νέος Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας και Κεραμεικός.
Επίσης με την ίδια εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα της γραμμής 1. Κανονικά λειτουργεί το Τραμ.
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα και κινητοποιήσεις των πρατηριούχων – Διαμαρτυρία για το πλαφόν στο κέρδος
- Η NASA συναρμολογεί drone που θα εξερευνήσει τις εξωγήινες θάλασσες του Τιτάνα
- Έχε το νου σου στο παιδί – Αποκαλυπτική έρευνα του ΚΕΠΕ για την παιδική φτώχεια
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»





