Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία»
Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ – Άρνολντ μίλησε για τους συχνούς τραυματισμούς και το πρόβλημα που υπάρχει με τους αγώνες.
Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ υπάρχει… επιδημία τραυματισμών, με τον Αλεξάντερ -Άρνολντ να έχει τεθεί και αυτός νοκ άουτ.
Ο Γιούργκεν Κλοπ πονοκεφαλιάζει με τους πολλούς τραυματισμούς, με τον αμυντικό της Λίβερπουλ να μιλάει για το θέμα και να στέκεται στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων.
«Δεν είναι μόνο ότι αυτό το ημερολογιακό έτος είναι το πιο παράξενο πού ο καθένας έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, είναι επίσης το πιο έντονο πού δεν βγάζει νόημα κιόλας.
Οι ώρες των παιχνιδιών, από την άποψη του πότε επιστρέφουν οι τελευταίοι διεθνείς, αψηφούν την κοινή λογική, πραγματικά. Οποιοσδήποτε έχει κοινή λογική θα παρατηρούσε ότι είναι κάτι πού δε μπορεί να συμβαίνει.
Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία, το σώμα σου δε μπορεί να αποθεραπευτεί τόσο γρήγορα. Πηγαίνεις στο επόμενο ματς με τους μύες σου να μη βρίσκονται στο 100% τους, και έτσι τραυματίζεσαι. Κάτι πρέπει να αλλάξει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες

