
Αυτά τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια είναι φτιαγμένα από τυριά και αλλαντικά
Η νέα μόδα στα χριστουγεννιάτικα σνακ δεν είναι η πιο καλαίσθητη αλλά ούτε και το 2020 ήταν.
Μία από τις ξενόφερτες μεν αλλά αγαπημένες συνήθειες των Χριστουγέννων είναι το στόλισμα των μπισκοτόσπιτων. Τα γιορτινά gingerbread houses φτιάχνονται συνήθως από μπισκότο και διακοσμούνται με γλάσο, καραμέλες και λοιπά ζαχαροσκευάσματα.
Μια παρανοϊκή χρονιά όπως η φετινή όμως αξίζει ένα ανάλογο γαστρονομικό τρεντ για να κλείσει σωστά. Γι’ αυτό και σας παρουσιάζουμε τα «charcuterie chalets» που χτίζονται με κύβους τυριών, αλλαντικά, κριτσίνια και κράκερ.
Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή των υλικών. Το μόνο που θα χρειαστείτε σίγουρα είναι αρκετό τυρί κρέμα που θα λειτουργήσει ως συγκολλητικό- κάτι σαν στόκος.
Αφού οραματιστείτε το σπίτι και φτιάξετε μια βάση από ψωμί μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σαν να καλπάσει. Κεραμίδια από σαλάμι, παράθυρα από πρέτσελ, μονοπάτια από προσούτο κ.ο.κ.
Πολλοί επιλέγουν να προσθέσουν ένα ματσάκι δεντρολίβανο για χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ μια ακόμα εμπνευσμένη επιλογή που είδαμε στο Instagram ήταν το χιονισμένο τοπίο από τριμμένη παρμεζάνα.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγοράζει» χρόνο, ψάχνει διέξοδο από το σκάνδαλο – Τα τελευταία «χαρτιά» της κυβέρνησης στην «πόλεμο» φθοράς
- Φράνσις Φορντ Κόπολα: Από το UCLA στον «Νονό»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Πρόβλημα με Μόρις
- Χρυσός: Το κόλπο grosso της Γαλλίας – Τα κέρδη και η επιστροφή των ράβδων από τη Νέα Υόρκη
- ΟΗΕ: Βέτο Κίνας και Ρωσίας στο σχέδιο απόφασης για την προστασία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- ΑΕΚ: Με Γκρέι κόντρα στην Μπανταλόνα


