Φωκίδα : Θρίλερ με νεκρό άνδρα – Οι γείτονες έψαχναν τη μητέρα του
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς, το μεσημέρι της Παρασκευής (20/11) σε σπίτι στα Καστέλλια Φωκίδας
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς, το μεσημέρι της Παρασκευής (20/11) σε σπίτι στα Καστέλλια Φωκίδας.
Εντόπισαν νεκρό τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για μέρες, κάτι που όμως δεν ήταν ασυνήθιστο για κείνον καθώς δεν είχε πολλά πάρε δώσε με τους γείτονες.
Οι τελευταίοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, ψάχνοντας επιπλέον να δουν τι κάνει η ηλικιωμένη μητέρα του 63χρονου που ήταν άρρωστη και επίσης είχαν μέρες να την δουν.
Παρουσία Πρωτοδίκη οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και βρήκαν τον 63χρονο νεκρό πίσω από την πόρτα, με το σπίτι ανακατεμένο και πολλά πράγματα σπασμένα.
Μυστήριο υπήρχε σχετικά με το που βρισκόταν η 93χρονη μητέρα του. Από μία απόδειξη που βρέθηκε εντός βρέθηκε ότι η ηλικιωμένη είχε πεθάνει αρχές του μήνα και είχε θαφτεί στο Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας όπου είχε ιδιωτικό τάφο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, εντύπωση προκαλεί ότι κανείς δεν πήρε είδηση το θάνατο της 93χρονης με την κηδεία της να γίνεται σε εκκλησία της Λαμίας και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο παρουσία μόνο του 63χρονου.
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς
- Ζουλιάν Μπιάνκον: Το «γαλλικό κλειδί» του Ολυμπιακού
- Από την ιατρική μέχρι το διάστημα – Τα σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε
- Ισραήλ: Το Φόρουμ των οικογενειών των ομήρων στη Γάζα ανέστειλε τη λειτουργία του
- Καλαμάτα: Τροχαίο με ΙΧ που έπεσε στον ποταμό Άρι – Απεγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός
- Ουκρανία: «Γελοίο» το βίντεο που παρουσίασε η Ρωσία σαν «απόδειξη» για την επίθεση στην κατοικία Πούτιν

