ΑΕΚ : Δεν… καίγεται για Βράνιες
Ο Όγκνιεν Βράνιες δε βρίσκεται στα πλάνα του Βινσέντ Κομπανί, με την ΑΕΚ όμως να μη φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.
Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην πόρτα της εξόδου από την Άντερλεχτ. Ο Βόσνιος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον κόουτς της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ήδη… κιτρινόμαυρα σενάρια.
Ο Βράνιες είναι μια περίπτωση που πάντα θα ακούγεται και θα βρίσκεται στο προσκήνιο της ΑΕΚ. Όμως, τα δεδομένα τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δύσκολα η Ένωση θα προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ακόμα και αν ο Βόσνιος μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Βελγίου.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκτήσει Νεντελτσεάρου και Χνιντ και η όποια κουβέντα για τον Βράνιες μπορεί να γίνει μόνο το καλοκαίρι.
Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο 31χρονος στόπερ προσπάθησε να επιστρέψει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο, με τους ανθρώπους της Ένωσης να του ρίχνουν… πόρτα.
- Με μία ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ έχρισε τον εαυτό του «εν ενεργεία πρόεδρο της Βενεζουέλας»
- To πρώτο εμπορικό κέντρο στον κόσμο μόνο με second hand είδη – Τόνωση τοπικής οικονομίας και περιβαλλοντική συνείδηση
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Στόχος για το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι»
- Ο Μπρούνο Φερνάντες έπεσε θύμα χάκερ – Η προειδοποίηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τρία νέα μικρά πάρκα στη Θεσσαλονίκη
- Όταν η Αθήνα έγινε παγωμένη πόλη – Ποια ήταν η πιο κρύα μέρα στην ιστορία της πρωτεύουσας


