Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ και με Βαλμπουενά: Υπέστη θλάση, εκτός για 2-3 εβδομάδες

Σοκ και με Βαλμπουενά: Υπέστη θλάση, εκτός για 2-3 εβδομάδες

Νέο σοκ στον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά με τον Ματιέ Βαλμπουενά να ανακοινώνει θλάση.

Η κακοδαιμονία του Ολυμπιακού δεν έχει προηγούμενο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να χάνει έναν από τους πιο βασικούς ποδοσφαιριστές του, ενόψει των πολύ δύσκολων αγώνων με Παναθηναϊκό, Μάντσεστερ Σίτι, Αρη και Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού θα αναγκαστεί να πορευτεί για αρκετό καιρό χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε ο ίδιος ότι έχει υποστεί τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι ο Βαλμπουενά ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, στην προπόνηση της Πέμπτης. Αμέσως έφυγε από την προπόνηση και μετέβη επειγόντος στο Metropolitan για εξετάσεις.

Αυτές έδειξαν πράγματι ότι τα πράγματα δεν είναι καλά. Και ότι ο Βαλμπουνά θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης, με θλάση. Διάστημα, ωστόσο, που θεωρείται το μίνιμουμ, καθώς και το σημείο και ο τραυματισμός, αλλά και η ηλικία του ποδοσφαιριστή, μπορεί να αυξήσουν το διάστημα της αποχής του για αρκετές ημέρες ακόμη και να φτάσουμε… μήνα.

Ο ίδιος ο Βαλμπουενά, στην ανάρτηση που έκανε μέσω των προσωπικών του social media, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, τραυματίστηκα στην προπόνηση και θα απουσιάσω τις επόμενες εβδομάδες. Παραμένει 100% δίπλα στην ομάδα, ως συνήθως».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024