Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στον Ολυμπιακό: Θετικός στον κοροναϊό και ο Ελ Αραμπί!

Σοκ στον Ολυμπιακό: Θετικός στον κοροναϊό και ο Ελ Αραμπί!

Λίγες ώρες μετά το θετικό κρούσμα του Χασάν, ο Ολυμπιακός χάνει και τον Ελ Αραμπί λόγω κοροναϊού. Τι αποκαλύπτουν οι Μαροκινοί για τον 33χρονο φορ, που είναι στο Καμερούν!

Τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, πριν από τα τέσσερα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν έως τώρα. Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Μαρόκο, μετά τον Αχμέντ Χασάν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα αναγκαστεί να στερηθεί των υπηρεσιών και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio Mars», ο Ελ Αραμπί έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και μάλιστα παραμένει, όχι στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία (πρώην Τσαντ), αλλά στο Καμερούν.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες των Μαροκινών, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, δεν άφησε μόνο του τον επιθετικό του Ολυμπιακού στο Καμερούν, αλλά έδωσε εντολή στον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Σαέντ Ζεκίνι, να μείνει μαζί του στην Γιαουντέ, όπου ο 33χρονος επιθετικός παραμένει κλινήρης.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, δε, ο Ελ Αραμπί θα υποβληθεί σε νέο τεστ την Παρασκευή ή το Σάββατο, ώστε να διαπιστωθεί εάν παραμένει θετικός ή όχι! Και από αυτό θα εξαρτηθεί εάν θα μπορέσει να ταξιδέψει!

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του (ή καλύτερα, ούτε στην Ελλάδα) τον Ελ Αραμπί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το δεύτερο τεράστιο πλήγμα μετά από εκείνο με τον Χασάν, που επίσης είναι σε καραντίνα στην Αίγυπτο, λόγω κορωνοϊού.

Για την υπόθεση αναμένεται να υπάρξει και ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024