
Συναγερμός στον Ευαγγελισμό – 20 κρούσματα σε εργαζόμενους και ασθενείς
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε ασθενή η οποία νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική κλινική, διαπιστώθηκαν 10 κρούσματα σε εργαζόμενους και περίπου άλλα 10 σε ασθενείς.
Συναγερμός έχει σημάνει στον Ευαγγελισμό λόγω μεγάλης διασποράς κοροναϊού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε ασθενή η οποία νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική κλινική, διαπιστώθηκαν 10 κρούσματα σε εργαζόμενους και περίπου άλλα 10 σε ασθενείς.
Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη, εκτάκτως η Ορθοπεδική και η Νευροχειρουργική βγήκαν εκτός εφημερίας.
Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι για διασπορά και στη Γναθοχειρουργική καθώς και στην Πλαστική Χειρουργική (που εφημερεύουν κανονικά από τις 14:30), οι οποίες συστεγάζονται λόγω συγχωνεύσεων με τις προαναφερόμενες. Η ιχνηλάτηση συνεχίζεται και το θέμα χειρίζεται η Α ΥΠΕ.
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα
- Γιορτή σήμερα 9 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης



